24/7 pandjeshuis

Hoe werkt een pandhuis precies?

Het kan gebeuren dat je onverwachtse kosten hebt, die je op dat moment niet kan financieren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan lenen van vrienden of familie. Ook kan je lenen bij de bank. Ten slotte kan je ook een voorschot vragen of je erfenis. Deze opties zijn echter niet altijd even prettig.

pandhuisLenen bij familie of vrienden kan, indien de mogelijke lening geweigerd wordt, zorgen voor genante gesprekken of een breuk in de vriendschap of familieband. Ook kan bij de bank een lening niet altijd verstrekt worden. Tot slot heeft niet iedereen een mogelijkheid een voorschot op een erfenis aan te vragen. Als dit wel het geval is, wordt dit niet altijd in dank afgenomen.

Een goede optie is het pandjeshuis. Een pandjeshuis werkt eenvoudig en is ook beschikbaar voor mensen die in Emmen wonen! Wie op een plots tijdstip geld tot zijn of haar beschikking moet hebben, kan naar het pandjeshuis gaan met een product van waarde. Dit kan een ring, een schilderij, een vaas, een sieraad, servies, bestek of een ander product zijn. Het pandjeshuis (in het Engels ook wel een pawn shop genoemd) betaalt degene in geldnood de waarde van het product uit.

Een voorbeeld: iemand in geldnood uit Emmen brengt het pandjes een ring. De ring heeft een waarde van 500 euro. Het pandhuis betaalt degene in geldnood dus 500 euro uit en vervolgens neemt het de ring vervolgens in voor een bepaalde tijd. Nadat deze tijd verlopen is, kan de persoon in kwestie de ring weer ophalen voor het bedrag wat het pandjeshuis hem heeft gegeven, inclusief rente. Mocht degenen in geldnood het product niet ophalen, dan heeft het pandjeshuis het recht om het product tot zijn eigendom te maken en het product te verkopen.

Mocht degene in geldnood wel genoeg geld tot zijn beschikking hebben nadat de afgesproken periode is verlopen, dan heeft hij het recht om zijn product ‘terug te kopen’.

De ideale oplossing voor personen uit Emmen in tijdelijke geldnood

Het pandjeshuis is dus een perfecte oplossing voor personen die tijdelijk geldgebrek hebben en niet bij familie, vrienden of de bank kunnen lenen. Het is de ideale manier om snel geld te lenen in Emmen.

Gespecialiseerde huizen

Tegenwoordig zijn er gespecialiseerde pandjeshuizen, waarbij je alleen terecht kan met goud, zilver of sieraden. Andere huizen zijn gespecialiseerd in schilderijen. Door de crisis zijn ook deze huizen kritisch geworden. Toch is, indien je een waardevol product in huis hebt, een pandhuis nog steeds een van de beste opties om snel contant geld te lenen.

Categorieën

inkoop goud

Contactgegevens

247.Pandjeshuis.nl is een handelsnaam van JP Fun Factory B.V.

Postbus 1177

7801 BD  Emmen

kvk 26571161

BTW nr. NL852435848B01

tel. 06-30203232

email. curiosamarktplaats@gmail.com