24/7 pandjeshuis

Pandjeshuizen tegenwoordig populair door televisie

pandjeshuisPandjeshuizen zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Dit komt onder andere door de opmars van programma’s over pandjeshuizen op televisie. Veel mensen zitten aan de buis gekluisterd als het programma Pawn Stars op staat. In deze Amerikaanse televisieserie staat een pawn shop centraal, waar de meest uiteenlopende mensen langskomen om spullen te verkopen. In de serie is te zien dat er mooie deals worden gesloten, waarbij mensen onverwachts te horen krijgen dat hun goederen ontzettend veel waard zijn.

Ook is te zien hoe een aantal idioten met waardeloze spullen aankomen en vervolgens ontzettend gefrustreerd raken over het feit dat het huis hun spullen niet wil verbanden. Soms kunnen verkopers van goederen zelfs agressief worden. De pandjesbaas wordt in dit geval met de huid vol gescholden totdat een brede beveiligingsman de verkoper met bruut geweld uit het huis moet verwijderen. Dit kan hilarische beelden opleveren. Hierdoor is de serie enorm populair. Ook in Nederland wordt de serie uitgezonden.

Wat is een pandhuis?

De eigenaar van een pandhuis wordt ook wel een pandjesbaas genoemd. Persoonlijke goederen worden als onderpand aangeboden aan de baas. Deze pandjesbaas verstrekt in ruil voor de goederen een lening. Aan deze verpandingen zitten duidelijke voorwaarden en regels.

Wanneer er een overeenkomst is gesloten tussen degene die spullen wil verbanden en de baas van het pandjeshuis, wordt er een contract opgesteld. Deze contracten zijn opgesteld volgens de wet en de regelgeving van Nederland.

Verschillende soorten huizen

Er zijn verschillende soorten pandjeshuizen. Er zijn huizen die daadwerkelijk alles verpanden, van sieraden tot schilderijen, van collectors items tot servies en van bestek tot verlichting. Er zijn ook huizen die gespecialiseerd zijn in sieraden en edelmetalen. Ook zijn er huizen die alleen voertuigen en vaartuigen verpanden.

Als er een contract wordt opgesteld met de verkoper, worden de goederen volgens het protocol getaxeerd. Dit kan soms leiden tot een onverwachtse verassing, maar ook leiden tot een teleurstelling. Over het algemeen hopen mensen toch altijd dat hun goederen meer waard zijn dan ze eigenlijk zijn. Toch is men tevreden met het directe contante geld wat zij krijgen. Alleen bij gouden producten, zoals gouden sieraden, gouden munten of gouden tafelvoorwerpen, krijgt men vaak een aangename verassing te horen.

Nu ook online te vinden

Tegenwoordig zijn er ook online pandjeshuizen. Een voorbeeld hiervan is www.247pandjeshuis.nl. Dit online pandhuis regelt alle zaken online. Het huis heeft duidelijke voorwaarden en duidelijke omschrijvingen en is ook beschikbaar voor mensen in Wormerveer.

 

Categorieën

inkoop goud

Contactgegevens

247.Pandjeshuis.nl is een handelsnaam van JP Fun Factory B.V.

Postbus 1177

7801 BD  Emmen

kvk 26571161

BTW nr. NL852435848B01

tel. 06-30203232

email. curiosamarktplaats@gmail.com