24/7 pandjeshuis

Gouden sieraden weer enorm populair in Kortrijk

Gouden sieraden maken een comeback. Jarenlang was zilver een trend onder de sieraden, zo ook in Kortrijk.
Denk hierbij aan zilveren oorringen, zilveren slavenarmbanden, zilveren piercings, zilveren broches, zilveren Pandora armbanden, zilveren bedelarmbanden of zilveren kleine kettinkjes. Tegenwoordig is zilver uit in Kortrijk en maken zilve

ren sieraden plaats voor gouden sieraden. Gouden sieraden zijn er in alle mogelijke soorten en maten. Momenteel zijn vooral grote gouden kettingen en kralenkettingen populair. Een van de redenen waarom gouden sieraden zo in trek zijn, is omdat de Ray-Ban zonnebrillen (vooral de Aviator zonnebril) weer ontzettend hip zijn. Deze mooie zonnebrillen met gouden rand passen perfect bij gouden sieraden. Het zorgt voor een sophisticated look en een chique uitstraling. Hierdoor is goud het nieuwe zilver.

 

24/7 Pandjeshuis - gouden sieraden verkopen voor redelijke prijzen in Kortrijk.

Het is echter moeilijk om betaalbare gouden sieraden te kopen in de winkels. Al snel lopen de prijzen van goud behoorlijk hoog gouden sieraden verkopenop. Er zijn echter regelmatig genoeg mensen in Kortrijkdie gouden sieraden verkopen. Dit kan online via websites als Marktplaats, maar ook via www.247pandjeshuis.nl. Deze website is een online pandjeshuis, waarop zij de mooiste gouden sieraden verkopen. 24/7 Pandjeshuis verkopen gouden sieraden voor een reële prijs. Zo heeft u de mooiste gouden sieraden tot uw beschikking in Kortrijk, voor een redelijke prijs.

Op www.247pandjeshuis.nl is de collectie groot. U kunt kiezen uit mooie ringen, broches, manchetknopen, horloges, zegelringen of hangers. Oude sieraden zijn vaak te mooi om jarenlang in een laatje te liggen. Om deze reden is sieraden verkopen de manier om een aantal prachtige exemplaren in omloop te houden. 24/7 Pandjeshuis speelt hier een belangrijke rol in.

Dus of u nu houdt van gekke, grote ringen of simpele armbanden, op www.247pandjeshuis.nl zal er vast iets voor u tussen zitten. De naam zegt het al, 24/7 Pandjeshuis staat dag en nacht online tot uw beschikking in Kortrijk om u te helpen aan de mooiste sieraden.

 

Sieraden verkopen biedt mogelijkheden

Sieraden verkopen zorgt ervoor dat mooie oorbellen, armbanden of kettingen in omloop blijven. Bovendien kan men bijvoorbeeld een paar mooie oorhangers online op de kop tikken en deze omsmelten in een mooie gouden ring of een gouden armband. Er zijn dus zo veel mogelijkheden bij het kopen en verkopen van gouden sieraden in Kortrijk.

One woman’s trash is another woman’s treasure

Gouden sieraden verkopen getuigt van het volgende gezegde: “One woman’s trash is another woman’s treasure.” Waar voor de een een waardeloos, lelijk, oud, goud familie-erfstuk is, is dit voor de ander hét sieraad waar diegene al jarenlang naar op zoek is!

Categorieën

inkoop goud

Contactgegevens

247.Pandjeshuis.nl is een handelsnaam van JP Fun Factory B.V.

Postbus 1177

7801 BD  Emmen

kvk 26571161

BTW nr. NL852435848B01

tel. 06-30203232

email. curiosamarktplaats@gmail.com